Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Actie

Zoek op titel
Streamingdiensten
Rating
Releasedatum
Kies datum
Vagabond - Koreaanse actieserie

Vagabond

4.2/5
Nadat zijn neefje is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.
Tomorrow

Tomorrow

4.4/5
Een jongeman, die per ongeluk half mens en half geest is geworden, gaat voor een gezelschap Magere Heinen uit de onderwereld werken om speciale opdrachten uit te voeren.
The Uncanny Counter

The Uncanny Counter

4.4/5
De Counters verkopen overdag noedels, maar jagen ’s nachts met behulp van speciale vaardigheden op kwaadaardige geesten die mensen aanvallen.
The Accidental Narco

The Accidental Narco

/5
Gebaseerd op echte gebeurtenissen. Een buitengewone zakenman heeft geen andere keuze dan zijn leven te riskeren en mee te werken aan een geheime missie van overheidsagenten om een Koreaanse drugsbaas op te pakken die in Suriname opereert.
Squid Game

Squid Game

4.3/5
Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven. 
Sisyphus The Myth

Sisyphus: The Myth

3.9/5
Door een vreemde gebeurtenis leert een geniale ingenieur gevaarlijke geheimen over de wereld kennen, en over een vrouw uit de toekomst die speciaal voor hem is gekomen.
Rugal - Koreaanse sci-fi

Rugal

3.8/5
Een rechercheur verliest alles aan een criminele organisatie en zint op wraak als hij door biotechnologie speciale gaven krijgt.
My Name - Koreaanse actieserie Netflix

My Name

4.3/5
Na de moord op haar vader stelt een wraaklustige vrouw haar vertrouwen in een machtige misdaadbaas, en gaat onder zijn leiding voor de politie werken.
My Country The New Age

My Country: The New Age

4.2/5
Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
Mr Sunshine - Koreaanse serie Netflix

Mr. Sunshine

4.5/5
Een jongen belandt in de VS na het Shinmiyangyo-incident in 1871. Hij keert terug naar Korea op een keerpunt in de geschiedenis en valt voor een aristocrate.