Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Actie

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Bloodhounds - Koreaanse serie 2023

Bloodhounds

3.3/5
Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financi├źle problemen.
Black Knight - Koreaanse serie Netflix 2023

Black Knight

3/5
In een sombere toekomst die is verwoest door luchtvervuiling hangt het voortbestaan van de mensheid af van de Black Knights, een groep heel bijzondere bezorgers. 
Alchemy of Souls season 1

Alchemy of Souls

4.5/5
Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.
Vagabond - Koreaanse actieserie

Vagabond

4.2/5
Nadat zijn neefje is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.
Tomorrow

Tomorrow

4.4/5
Een jongeman, die per ongeluk half mens en half geest is geworden, gaat voor een gezelschap Magere Heinen uit de onderwereld werken om speciale opdrachten uit te voeren.
The Uncanny Counter

The Uncanny Counter

4.4/5
De Counters verkopen overdag noedels, maar jagen ’s nachts met behulp van speciale vaardigheden op kwaadaardige geesten die mensen aanvallen.
The Accidental Narco

The Accidental Narco (Narco-Saints)

/5
Gebaseerd op echte gebeurtenissen. Een buitengewone zakenman heeft geen andere keuze dan zijn leven te riskeren en mee te werken aan een geheime missie van overheidsagenten om een Koreaanse drugsbaas op te pakken die in Suriname opereert.
Squid Game

Squid Game

4.3/5
Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven. 
Sisyphus The Myth

Sisyphus: The Myth

3.9/5
Door een vreemde gebeurtenis leert een geniale ingenieur gevaarlijke geheimen over de wereld kennen, en over een vrouw uit de toekomst die speciaal voor hem is gekomen.
Rugal - Koreaanse sci-fi

Rugal

3.8/5
Een rechercheur verliest alles aan een criminele organisatie en zint op wraak als hij door biotechnologie speciale gaven krijgt.