Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Comedy

Zoek op titel
Streamingdiensten
Rating
Releasedatum
Kies datum
Was it Love?

Was it Love?

3.6/5
Als vier totaal verschillende mannen in haar leven komen, begint een alleenstaande moeder die in geen jaren een date heeft gehad, de liefde en zichzelf te herontdekken.
The Sound of your Heart Reboot

The Sound of Your Heart: Reboot

3.7/5
Webtoonist Cho Seok is terug met meer verhalen over misverstanden, onbedoelde capriolen en badkamerblunders in dit nieuwe seizoen met een volledig nieuwe cast.
The Sound of Your Heart

The Sound of Your Heart

4.2/5
Deze comedy is gebaseerd op de langstlopende webtekenfilmserie van Korea en volgt het dagelijkse leven van een striptekenaar, zijn vriendin en zijn aparte familie.
The School Nurse Files

The School Nurse Files

3.7/5
Een zuster met een vreemde gave zwaait haar lichtgevende zwaard door donkere hoeken van een middelbare school. Ze beschermt studenten tegen monsters die alleen zij ziet.
The Fabulous - Netflix Koreaanse serie

The Fabulous

/5
In deze romantische comedy proberen gepassioneerde millennials in de veeleisende modewereld een evenwicht te vinden tussen hun dromen, liefde en vriendschap.
So Not Worth It

So Not Worth It

3.9/5
In een kleurrijk studentenhuis in Korea waar studenten van over de hele wereld leven, is alle plaats voor nieuwe vrienden, nieuwe liefdes en nieuwe ervaringen.
Possessed - Kdrama Horror

Possessed

3.6/5
Een terughoudende helderziende werkt samen met een botte rechercheur met een goed hart en gebruikt haar paranormale krachten om hem te helpen misdrijven op te lossen.
Mystic Popup Bar - Kdrama Netflix

Mystic Pop-up Bar

4.3/5
Een jongeman met een uniek talent gaat werken voor een eigenares van een eeuwenoud caf├ę die de emotionele problemen van haar gasten oplost door hun dromen binnen te gaan.
My Runway - Kdrama Netflix

My Runway

3.4/5
Een egocentrisch mannelijk model en een mooi wannabe-model moeten elkaars leven leiden tot ze een manier vinden om hun lichaamsverwisseling ongedaan te maken. 
My Only Love Song - Koreaanse Serie Netflix

My Only Love Song

3.9/5
Tijdens opnames voor haar nieuwe serie lopen dingen niet zoals een topactrice wilt. Ze vertrekt in een oud busje waarmee ze door de tijd begint te reizen.