Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Comedy

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Divorce Attorney Shin - Koreaanse serie Netflix 2023

Divorce Attorney Shin

3.1/5
Een pianist die advocaat is geworden, probeert in de complexe wereld van echtscheidingen zijn cli├źnten met alle mogelijke middelen in het gelijk te stellen.┬á
Destined With You - Koreaanse serie Netflix 2023

Destined with You

/5
Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance. 
Behind Your Touch - Koreaanse serie Netflix 2023

Behind Your Touch

/5
Een paranormaal begaafde dierenarts en een rechercheur slaan de handen ineen, maar hun vaardigheden worden op de proef gesteld tijdens een mysterie met een seriemoordenaar. 
Love to Hate You - romantische koreaanse serie Netflix 2023

Love to Hate You

4/5
Voor een advocaat die niet graag van mannen verliest en een A-acteur die vrouwen wantrouwt, betekent liefde niets – totdat ze gedwongen worden met elkaar uit te gaan.┬á
Crash Course in Romance - Koreaanse serie Netflix 2023

Crash Course In Romance

3.5/5
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van priv├ę-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.┬á
Under the Queens Umbrella

Under the Queen’s Umbrella

4/5
Een temperamentvolle koningin probeert haar zonen in toom te houden om een van hen de volgende koning van Joseon te maken. Haar concurrenten proberen de troon te bemachtigen.
Was it Love?

Was it Love?

3.6/5
Als vier totaal verschillende mannen in haar leven komen, begint een alleenstaande moeder die in geen jaren een date heeft gehad, de liefde en zichzelf te herontdekken.
The Sound of your Heart Reboot

The Sound of Your Heart: Reboot

3.7/5
Webtoonist Cho Seok is terug met meer verhalen over misverstanden, onbedoelde capriolen en badkamerblunders in dit nieuwe seizoen met een volledig nieuwe cast.
The Sound of Your Heart

The Sound of Your Heart

4.2/5
Deze comedy is gebaseerd op de langstlopende webtekenfilmserie van Korea en volgt het dagelijkse leven van een striptekenaar, zijn vriendin en zijn aparte familie.
The School Nurse Files

The School Nurse Files

3.7/5
Een zuster met een vreemde gave zwaait haar lichtgevende zwaard door donkere hoeken van een middelbare school. Ze beschermt studenten tegen monsters die alleen zij ziet.