Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Drama

Zoek op titel
Streamingdiensten
Rating
Releasedatum
Kies datum
You Are My Spring

You Are My Spring

4/5
Een hotelconciƫrge en een psychiater hebben een traumatische jeugd beleefd en vormen een hechte band wanneer ze verstrikt raken in een verbijsterende lokale moordzaak.
White Nights

White Nights (Night Light)

3.5/5
Een harteloze erfgename, een man uit haar verleden en een ambitieuze nieuwkomer in haar bedrijf raken verstrikt in een strijd om geld en macht.
When The Camellia Blooms

When the Camellia Blooms

4.2/5
Dongbaek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiƫle nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.
Was it Love?

Was it Love?

3.6/5
Als vier totaal verschillende mannen in haar leven komen, begint een alleenstaande moeder die in geen jaren een date heeft gehad, de liefde en zichzelf te herontdekken.
Vincenzo

Vincenzo

4.5/5
Een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat geeft een conglomeraat een koekje van eigen deeg met een dosis gerechtigheid tijdens een bezoek aan zijn moederland.
Twenty Five Twenty One - Koreaanse serie Netflix

Twenty Five Twenty One

4.5/5
In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.
Tomorrow

Tomorrow

4.4/5
Een jongeman, die per ongeluk half mens en half geest is geworden, gaat voor een gezelschap Magere Heinen uit de onderwereld werken om speciale opdrachten uit te voeren.
Thirty Nine

Thirty-Nine

4/5
Drie beste vriendinnen steunen elkaar door dik en dun. Samen ervaren ze leven, liefde en gemis aan de vooravond van hun veertigste verjaardag.
The Sound of Magic

The Sound of Magic

4.2/5
Een meisje dat te snel opgroeide. Een goochelaar die weigert volwassen te worden. Even ontsnappen uit de realiteit met deze vraag: geloof jij… in magie
The King's Affection

The Kingā€™s Affection

4.1/5
Wanneer de kroonprins in haar plaats wordt vermoord, neemt zijn tweelingzus zijn identiteit aan en bestijgt de troon . Ze probeert haar ware identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden. Maar dat blijkt een flinke uitdaging als hij wordt aangewezen als haar leraar.