Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Drama

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Extraordinary Attorney Woo - Koreaanse serie Netflix

Extraordinary Attorney Woo

4.4/5
De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.
Divorce Attorney Shin - Koreaanse serie Netflix 2023

Divorce Attorney Shin

3.1/5
Een pianist die advocaat is geworden, probeert in de complexe wereld van echtscheidingen zijn cli├źnten met alle mogelijke middelen in het gelijk te stellen.┬á
Daily Dose of Sunshine - preview - Koreaanse serie Netflix 2023

Daily Dose of Sunshine

1.3/5
Een jonge zuster is vastberaden een sprankje licht te bieden aan haar pati├źnten en probeert haar weg te vinden in de psychiatrische zorg en de diverse verhalen eromheen.┬á
Bloodhounds - Koreaanse serie 2023

Bloodhounds

3.3/5
Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financi├źle problemen.
A Time Called You - Koreaanse serie Netflix 2023

A Time Called You

/5
Een rouwende vrouw reist op magische wijze door de tijd naar 1998, waar ze een man ontmoet die sprekend lijkt op haar overleden geliefde.
Agency - Koreaanse serie Netflix 2023

Agency

3/5
Ah In klom op eigen kracht op tot leidinggevende in de keiharde reclamewereld en nu laat ze zich door niets ├ęn niemand tegenhouden om het hoofd van haar bureau te worden.┬á
Celebrity - Koreaanse serie Netflix 2023

Celebrity

3/5
Roem. Geld. Macht. Seo A-ri wordt van de ene op de andere dag een socialmedia-ster, maar de blitse, vergulde wereld van influencers is dodelijk gevaarlijk.
See You In My 19th Life - Koreaanse serie Netflix 2023

See You In My 19th Life

4/5
Ban Ji-eum kan oneindig vaak reïncarneren. Wanneer haar 18e leven vroegtijdig eindigt, besluit ze haar volgende leven te wijden aan het vinden van haar nu volwassen jeugdliefde.
Dr. Romantic - seizoen 3 - Koreaanse medische serie

Dr. Romantic – seizoen 3

4.5/5
In het Doldam ziekenhuis zetten Dr. Kim Sa Bu en zijn team zich in om levens te redden. Na 3 jaar wordt een state-of-the-art traumacentrum geopend, uitgerust met de nieuwste medische technologie. 
The Glory - Koreaanse serie Netflix

The Glory

4.5/5
Jaren nadat ze verschrikkelijk misbruik overleeft op de middelbare school, brengt een vrouw een uitgebreid wraakplan in actie om de daders te laten boeten voor hun misdaden.