Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Fantasy

Zoek op titel
Streamingdiensten
Rating
Releasedatum
Kies datum
Tomorrow

Tomorrow

4.4/5
Een jongeman, die per ongeluk half mens en half geest is geworden, gaat voor een gezelschap Magere Heinen uit de onderwereld werken om speciale opdrachten uit te voeren.
The Uncanny Counter

The Uncanny Counter

4.4/5
De Counters verkopen overdag noedels, maar jagen ’s nachts met behulp van speciale vaardigheden op kwaadaardige geesten die mensen aanvallen.
The Sound of Magic

The Sound of Magic

4.2/5
Een meisje dat te snel opgroeide. Een goochelaar die weigert volwassen te worden. Even ontsnappen uit de realiteit met deze vraag: geloof jij… in magie
The School Nurse Files

The School Nurse Files

3.7/5
Een zuster met een vreemde gave zwaait haar lichtgevende zwaard door donkere hoeken van een middelbare school. Ze beschermt studenten tegen monsters die alleen zij ziet.
The King: Eternal Monarch

The King: Eternal Monarch

4/5
Een hedendaagse Koreaanse keizer gaat door een geheimzinnige poort naar een parallelle wereld waar hij een doortastende rechercheur tegen het lijf loopt.
Possessed - Kdrama Horror

Possessed

3.6/5
Een terughoudende helderziende werkt samen met een botte rechercheur met een goed hart en gebruikt haar paranormale krachten om hem te helpen misdrijven op te lossen.
One More Time - Koreaanse serie Netflix

One More Time (The Day After We Broke Up)

3.7/5
In dit fantasydrama reist de zanger van een alternatieve band buiten zijn wil om door de tijd, en moet hij zijn vriendin behoeden voor een ongunstig lot.
Mystic Popup Bar - Kdrama Netflix

Mystic Pop-up Bar

4.3/5
Een jongeman met een uniek talent gaat werken voor een eigenares van een eeuwenoud caf├ę die de emotionele problemen van haar gasten oplost door hun dromen binnen te gaan.
My Runway - Kdrama Netflix

My Runway

3.4/5
Een egocentrisch mannelijk model en een mooi wannabe-model moeten elkaars leven leiden tot ze een manier vinden om hun lichaamsverwisseling ongedaan te maken. 
Hellbound - Koreaanse serie Netflix

Hellbound

3.8/5
Onaardse wezens verdoemen mensen op bloedige wijze tot de hel. Er ontstaat een religieuze groepering die goddelijke gerechtigheid propageert.