Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Fantasy

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Destined With You - Koreaanse serie Netflix 2023

Destined with You

/5
Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance. 
Behind Your Touch - Koreaanse serie Netflix 2023

Behind Your Touch

/5
Een paranormaal begaafde dierenarts en een rechercheur slaan de handen ineen, maar hun vaardigheden worden op de proef gesteld tijdens een mysterie met een seriemoordenaar. 
A Time Called You - Koreaanse serie Netflix 2023

A Time Called You

/5
Een rouwende vrouw reist op magische wijze door de tijd naar 1998, waar ze een man ontmoet die sprekend lijkt op haar overleden geliefde.
See You In My 19th Life - Koreaanse serie Netflix 2023

See You In My 19th Life

4/5
Ban Ji-eum kan oneindig vaak reïncarneren. Wanneer haar 18e leven vroegtijdig eindigt, besluit ze haar volgende leven te wijden aan het vinden van haar nu volwassen jeugdliefde.
Alchemy of Souls season 1

Alchemy of Souls

4.5/5
Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.
Tomorrow

Tomorrow

4.4/5
Een jongeman, die per ongeluk half mens en half geest is geworden, gaat voor een gezelschap Magere Heinen uit de onderwereld werken om speciale opdrachten uit te voeren.
The Uncanny Counter

The Uncanny Counter

4.4/5
De Counters verkopen overdag noedels, maar jagen ’s nachts met behulp van speciale vaardigheden op kwaadaardige geesten die mensen aanvallen.
The Sound of Magic

The Sound of Magic

4.2/5
Een meisje dat te snel opgroeide. Een goochelaar die weigert volwassen te worden. Even ontsnappen uit de realiteit met deze vraag: geloof jij… in magie
The School Nurse Files

The School Nurse Files

3.7/5
Een zuster met een vreemde gave zwaait haar lichtgevende zwaard door donkere hoeken van een middelbare school. Ze beschermt studenten tegen monsters die alleen zij ziet.
The King: Eternal Monarch

The King: Eternal Monarch

4/5
Een hedendaagse Koreaanse keizer gaat door een geheimzinnige poort naar een parallelle wereld waar hij een doortastende rechercheur tegen het lijf loopt.