Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Historisch

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Under the Queens Umbrella

Under the Queen’s Umbrella

4/5
Een temperamentvolle koningin probeert haar zonen in toom te houden om een van hen de volgende koning van Joseon te maken. Haar concurrenten proberen de troon te bemachtigen.
Alchemy of Souls season 1

Alchemy of Souls

4.5/5
Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.
The King's Affection

The KingÔÇÖs Affection

4.1/5
Wanneer de kroonprins in haar plaats wordt vermoord, neemt zijn tweelingzus zijn identiteit aan en bestijgt de troon . Ze probeert haar ware identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden. Maar dat blijkt een flinke uitdaging als hij wordt aangewezen als haar leraar.
Rookie Historian Goo Hae Ryung

Rookie Historian Goo Hae Ryung

4.1/5
De vrijgevochten Goo Hae-ryung kiest voor een nieuw leven als wetenschapper aan het hof van Joseon nadat ze heeft gehoord over een baan voor vrouwelijke historici.
My Only Love Song - Koreaanse Serie Netflix

My Only Love Song

3.9/5
Tijdens opnames voor haar nieuwe serie lopen dingen niet zoals een topactrice wilt. Ze vertrekt in een oud busje waarmee ze door de tijd begint te reizen.
My Country The New Age

My Country: The New Age

4.2/5
Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
Mr Sunshine - Koreaanse serie Netflix

Mr. Sunshine

4.5/5
Een jongen belandt in de VS na het Shinmiyangyo-incident in 1871. Hij keert terug naar Korea op een keerpunt in de geschiedenis en valt voor een aristocrate.
Kingdom - Koreaanse zombieserie Netflix

Kingdom

4.4/5
Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land. 
Snowdrop - Koreaanse serie DisneyPlus

Snowdrop

4.2/5
Een verhaal over blijvende liefde dat zich afspeelt in 1987 in Seoul. Yeong-ro is een studente aan een vrouwenuniversiteit. Op een dag komt er een bloedende jongen terecht in een woonfaciliteit van de universiteit. Deze jongen blijkt Soo-ho te zijn, een student aan een gerenommeerde universiteit. Ondanks de strenge bewaking
Mr. Queen - Koreaanse serie

Mr. Queen

4.4/5
Jang Bong Hwan is een Zuid-Koreaanse chefkok die zichzelf omhoog heeft weten te werken en nu kookt voor de belangrijkste politici van het land in het Blauwe Huis. Na een ernstig ongeluk komt hij terecht in het lichaam van de jonge koningin Kim So Yong, diep in het verleden van