Voor liefhebbers van Koreaanse series

Overzicht van Koreaanse series

Zoek op titel
Genre
Kdrama categorieƫn
Streamingdiensten
Kdrama's categorieƫn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Koreaanse series Netflix - Gyeongseong Creature

Gyeongseong Creature

3.2/5
Gyeongseong, 1945. In Seoul onder koloniaal bewind proberen een zakenman en een detective te overleven en nemen het op tegen een monster ontstaan uit menselijke hebzucht.
Koreaanse series Netflix 2024 - The Frog

The Frog

/5
Het leven van een pensionhouder raakt ontregeld als er op een zomerdag een mysterieuze vrouw arriveert. Hij klampt zich vast aan wat hij het meest liefheeft.
Beste historische Koreaanse series - Viki - My Dearest

My Dearest

4.5/5
Een hartverscheurend liefdesverhaal tussen een vrouw van adel en een mysterieuze man in het Joseon tijdens de Qing invasie.
Death's Game - Koreaanse serie - Amazon Prime

Death’s Game

4/5
Op het randje van de hel moet Yee-jae twaalf afzonderlijke levens en twaalf afzonderlijke sterfgevallen doorlopen in dit reĆÆncarnatiedrama.
Beste Koreaanse series misdaad - Signal

Signal

4/5
Via een walkietalkie die door de tijd kan communiceren, bundelen een profiler uit 2015 en een detective uit 1989 de krachten en pakken misdaden en onrecht aan.
Koreaanse series Disney+ - Moving

Moving

4.5/5
Kim Bong Seok, Jang Hee Soo en Lee Gang Hoon lijken op het eerste gezicht gewone middelbare scholieren, maar ze dragen buitengewone erfelijke krachten met zich mee. Bong Seok kan vliegen, Hee Soo beschikt over uitzonderlijke atletische vaardigheden en snel herstel van blessures, en Gang Hoon bezit ongekende kracht en
Weak Hero Class - beste koreaanse series

Weak Hero Class 1

4.5/5
Yeon Shi Eun is een voorbeeldige student die bovenaan staat in zijn middelbare school. Fysiek lijkt Yeon Shi Eun zwak, maar door zijn slimheid en psychologisch inzicht strijdt hij tegen het geweld dat zowel binnen als buiten zijn school plaatsvindt.
Beste Koreaanse series 2024 - Twinkling Watermelon

Twinkling Watermelon

5/5
In 2023 is Eun Gyeol (Ryeoun) een middelbare scholier met een passie voor muziek. Overdag is hij een ijverige modelleerling… maar ’s nachts rockt hij als gitarist in een band. Maar wanneer hij een vreemde maar intrigerende muziekwinkel tegenkomt, wordt hij terug geslingerd in de tijd naar 1995. Hier staat
Koreaanse serie Netflix 2024 - The Bequeathed

The Bequeathed

3/5
Na de dood van een onbekende oom erft een vrouw een begraafplaats en raakt ze betrokken bij een reeks moorden en duistere geheimen.
Koreaanse serie Netflix 2024 - Captivating the King

Captivating the King

3.5/5
Te midden van een koninklijke en politieke machtsstrijd leert een koning een intrigerende vrouw kennen, wiens verborgen verlangen naar wraak onbedoeld verandert in liefde.