Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Juridisch

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Extraordinary Attorney Woo - Koreaanse serie Netflix

Extraordinary Attorney Woo

4.4/5
De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.
Divorce Attorney Shin - Koreaanse serie Netflix 2023

Divorce Attorney Shin

3.1/5
Een pianist die advocaat is geworden, probeert in de complexe wereld van echtscheidingen zijn cli├źnten met alle mogelijke middelen in het gelijk te stellen.┬á
Destined With You - Koreaanse serie Netflix 2023

Destined with You

/5
Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance. 
Love to Hate You - romantische koreaanse serie Netflix 2023

Love to Hate You

4/5
Voor een advocaat die niet graag van mannen verliest en een A-acteur die vrouwen wantrouwt, betekent liefde niets – totdat ze gedwongen worden met elkaar uit te gaan.┬á
Vincenzo

Vincenzo

4.5/5
Een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat geeft een conglomeraat een koekje van eigen deeg met een dosis gerechtigheid tijdens een bezoek aan zijn moederland.
Stranger - Koreaanse thriller

Stranger

4.5/5
Omringd door politieke corruptie stort een aanklager zonder inlevingsvermogen zich samen met een pittige vrouwelijke rechercheur op een moordzaak.
Law School - Koreaanse serie Netflix Nederland

Law School

4/5
Na een akelig incident op hun prestigieuze school moet blijken of een strenge rechtendocent en zijn ambitieuze studenten het recht kunnen doen gelden. 
Juvenile Justice - Kdrama Netflix

Juvenile Justice

4.3/5
Een taaie rechter compenseert haar afkeer van jonge criminelen met sterke overtuigingen over rechtvaardigheid en straf terwijl ze ingewikkelde jongerenzaken afhandelt. 
Hyena - Koreaanse serie Netflix

Hyena

4.1/5
Twee rivaliserende advocaten met rijke klanten gaan nietsontziend te werk om hun ambities waar te maken en te overleven in een wereld waar het ieder voor zich is.