Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Medisch

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Daily Dose of Sunshine - preview - Koreaanse serie Netflix 2023

Daily Dose of Sunshine

1.3/5
Een jonge zuster is vastberaden een sprankje licht te bieden aan haar pati├źnten en probeert haar weg te vinden in de psychiatrische zorg en de diverse verhalen eromheen.┬á
Dr. Romantic - seizoen 3 - Koreaanse medische serie

Dr. Romantic – seizoen 3

4.5/5
In het Doldam ziekenhuis zetten Dr. Kim Sa Bu en zijn team zich in om levens te redden. Na 3 jaar wordt een state-of-the-art traumacentrum geopend, uitgerust met de nieuwste medische technologie. 

Somebody (2022)

/5
Een softwareontwikkelaar en haar vrienden raken verstrikt in een moordzaak waarbij haar dating-app is betrokken en een mysterieuze man die iets lijkt te verbergen.
Life - Kdrama Medisch Netflix

Life

4/5
In het belangrijkste universitaire medische centrum van Korea botsen de idealen en belangen van een pati├źntgerichte SEH-arts en de nieuwe CEO van het ziekenhuis.
It's Okay not to be Okay - Koreaanse serie Netflix

ItÔÇÖs Okay to Not be Okay

4.5/5
Er opent zich een bijzondere weg naar emotionele heling als een asociale kinderboekenschrijfster en een onzelfzuchtig geestelijk verzorger elkaar tegenkomen.
Chocolate - Koreaanse serie Netflix

Chocolate

4/5
Een arts en een chefkok delen betekenisvolle maaltijden in het verleden en het heden. Ze raken opnieuw bevriend wanneer ze in een hospice gaan werken.
Descendants of the Sun - Koreaanse serie Netflix

Descendants of the Sun

4.4/5
Shi Jin is de commandant van een speciale troepeneenheid. Samen met sergeant en goede vriend Dae Young pakt hij op een van zijn vrije dagen een motordief. De dief komt er niet ongeschonden vanaf en moet naar het ziekenhuis. Na afloop ontdekt Dae Young dat de dief zijn telefoon gestolen
Hospital Playlist - Koreaanse serie op Netflix

Hospital Playlist

4.5/5
Elke dag is buitengewoon voor vijf bevriende artsen en hun pati├źnten in een ziekenhuis, waar geboorte, dood en alles daartussenin naast elkaar bestaan.