Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Misdaad

Zoek op titel
Streamingdiensten
Rating
Releasedatum
Kies datum
Vincenzo

Vincenzo

4.5/5
Een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat geeft een conglomeraat een koekje van eigen deeg met een dosis gerechtigheid tijdens een bezoek aan zijn moederland.
Vagabond - Koreaanse actieserie

Vagabond

4.2/5
Nadat zijn neefje is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.
The Lies Within

The Lies Within

4/5
Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerkt met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.
The Accidental Narco

The Accidental Narco

/5
Gebaseerd op echte gebeurtenissen. Een buitengewone zakenman heeft geen andere keuze dan zijn leven te riskeren en mee te werken aan een geheime missie van overheidsagenten om een Koreaanse drugsbaas op te pakken die in Suriname opereert.
Stranger - Koreaanse thriller

Stranger

4.5/5
Omringd door politieke corruptie stort een aanklager zonder inlevingsvermogen zich samen met een pittige vrouwelijke rechercheur op een moordzaak.
Rugal - Koreaanse sci-fi

Rugal

3.8/5
Een rechercheur verliest alles aan een criminele organisatie en zint op wraak als hij door biotechnologie speciale gaven krijgt.
Private Lives - kdrama Netflix

Private Lives

3.7/5
In een wereld waarin gegevens niet meer priv├ę zijn, ontdekken oplichters een duister spionagecomplot onder leiding van de overheid en een op winst belust bedrijf.
Possessed - Kdrama Horror

Possessed

3.6/5
Een terughoudende helderziende werkt samen met een botte rechercheur met een goed hart en gebruikt haar paranormale krachten om hem te helpen misdrijven op te lossen.
My Name - Koreaanse actieserie Netflix

My Name

4.3/5
Na de moord op haar vader stelt een wraaklustige vrouw haar vertrouwen in een machtige misdaadbaas, en gaat onder zijn leiding voor de politie werken.
Live - Koreaanse serie Netflix

Live

4.3/5
De politieagenten van de drukste patrouilledienst van Zuid-Korea zwoegen dag en nacht om de wet en rust te handhaven, maar de werkelijkheid is allesbehalve ordelijk.