Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Misdaad

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Bloodhounds - Koreaanse serie 2023

Bloodhounds

3.3/5
Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financi├źle problemen.
Behind Your Touch - Koreaanse serie Netflix 2023

Behind Your Touch

/5
Een paranormaal begaafde dierenarts en een rechercheur slaan de handen ineen, maar hun vaardigheden worden op de proef gesteld tijdens een mysterie met een seriemoordenaar. 
Celebrity - Koreaanse serie Netflix 2023

Celebrity

3/5
Roem. Geld. Macht. Seo A-ri wordt van de ene op de andere dag een socialmedia-ster, maar de blitse, vergulde wereld van influencers is dodelijk gevaarlijk.
Vincenzo

Vincenzo

4.5/5
Een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat geeft een conglomeraat een koekje van eigen deeg met een dosis gerechtigheid tijdens een bezoek aan zijn moederland.
Vagabond - Koreaanse actieserie

Vagabond

4.2/5
Nadat zijn neefje is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.
The Lies Within

The Lies Within

4/5
Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerkt met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.
The Accidental Narco

The Accidental Narco (Narco-Saints)

/5
Gebaseerd op echte gebeurtenissen. Een buitengewone zakenman heeft geen andere keuze dan zijn leven te riskeren en mee te werken aan een geheime missie van overheidsagenten om een Koreaanse drugsbaas op te pakken die in Suriname opereert.
Stranger - Koreaanse thriller

Stranger

4.5/5
Omringd door politieke corruptie stort een aanklager zonder inlevingsvermogen zich samen met een pittige vrouwelijke rechercheur op een moordzaak.
Rugal - Koreaanse sci-fi

Rugal

3.8/5
Een rechercheur verliest alles aan een criminele organisatie en zint op wraak als hij door biotechnologie speciale gaven krijgt.
Private Lives - kdrama Netflix

Private Lives

3.7/5
In een wereld waarin gegevens niet meer priv├ę zijn, ontdekken oplichters een duister spionagecomplot onder leiding van de overheid en een op winst belust bedrijf.