Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Mysterie

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Behind Your Touch - Koreaanse serie Netflix 2023

Behind Your Touch

/5
Een paranormaal begaafde dierenarts en een rechercheur slaan de handen ineen, maar hun vaardigheden worden op de proef gesteld tijdens een mysterie met een seriemoordenaar. 
Crash Course in Romance - Koreaanse serie Netflix 2023

Crash Course In Romance

3.5/5
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van priv├ę-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.┬á
Celebrity - Koreaanse serie Netflix 2023

Celebrity

3/5
Roem. Geld. Macht. Seo A-ri wordt van de ene op de andere dag een socialmedia-ster, maar de blitse, vergulde wereld van influencers is dodelijk gevaarlijk.
You Are My Spring

You Are My Spring

4/5
Een hotelconci├źrge en een psychiater hebben een traumatische jeugd beleefd en vormen een hechte band wanneer ze verstrikt raken in een verbijsterende lokale moordzaak.
Vagabond - Koreaanse actieserie

Vagabond

4.2/5
Nadat zijn neefje is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.
The Silent Sea

The Silent Sea

4.1/5
Tijdens een missie van 24 uur op de maan proberen ruimteverkenners monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit.
The Lies Within

The Lies Within

4/5
Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerkt met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.
The King: Eternal Monarch

The King: Eternal Monarch

4/5
Een hedendaagse Koreaanse keizer gaat door een geheimzinnige poort naar een parallelle wereld waar hij een doortastende rechercheur tegen het lijf loopt.
Stranger - Koreaanse thriller

Stranger

4.5/5
Omringd door politieke corruptie stort een aanklager zonder inlevingsvermogen zich samen met een pittige vrouwelijke rechercheur op een moordzaak.

Somebody (2022)

/5
Een softwareontwikkelaar en haar vrienden raken verstrikt in een moordzaak waarbij haar dating-app is betrokken en een mysterieuze man die iets lijkt te verbergen.