Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Politiek

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Under the Queens Umbrella

Under the Queen’s Umbrella

4/5
Een temperamentvolle koningin probeert haar zonen in toom te houden om een van hen de volgende koning van Joseon te maken. Haar concurrenten proberen de troon te bemachtigen.
White Nights

White Nights (Night Light)

3.5/5
Een harteloze erfgename, een man uit haar verleden en een ambitieuze nieuwkomer in haar bedrijf raken verstrikt in een strijd om geld en macht.
The Lies Within

The Lies Within

4/5
Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerkt met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.
The King's Affection

The KingÔÇÖs Affection

4.1/5
Wanneer de kroonprins in haar plaats wordt vermoord, neemt zijn tweelingzus zijn identiteit aan en bestijgt de troon . Ze probeert haar ware identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden. Maar dat blijkt een flinke uitdaging als hij wordt aangewezen als haar leraar.
Rookie Historian Goo Hae Ryung

Rookie Historian Goo Hae Ryung

4.1/5
De vrijgevochten Goo Hae-ryung kiest voor een nieuw leven als wetenschapper aan het hof van Joseon nadat ze heeft gehoord over een baan voor vrouwelijke historici.
Designated Survivor: 60 Days - kdrama Netflix

Designated Survivor: 60 Days

4.3/5
Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.
Chief of Staff - Koreaanse serie Netflix

Chief of Staff

4/5
Als stafchef van de Nationale Vergadering kan Jang Tae-jun achter de schermen invloed uitoefenen op machtige mensen en zijn eigen ambitie om aan de top te komen najagen.
Bad Guys Vile City - Koreaanse serie Netflix

Bad Guys: Vile City

3.9/5
Een aanklager moet een criminele bedrijfsleider uitschakelen die de stad onder controle heeft. Hij rekruteert een team mannen die misschien zelf ook niet al te fris zijn.
Arthdal Chronicles - Koreaanse serie Netflix

Arthdal Chronicles

4.2/5
In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.
Argon - Koreaanse serie Netflix

Argon

4/5
In een wereld vol provocerend (en vaak misleidend) nieuws gaat een een gedreven team tv-onderzoeksjournalisten op zoek naar de waarheid.