Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Romantiek

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Extraordinary Attorney Woo - Koreaanse serie Netflix

Extraordinary Attorney Woo

4.4/5
De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.
Destined With You - Koreaanse serie Netflix 2023

Destined with You

/5
Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance. 
A Time Called You - Koreaanse serie Netflix 2023

A Time Called You

/5
Een rouwende vrouw reist op magische wijze door de tijd naar 1998, waar ze een man ontmoet die sprekend lijkt op haar overleden geliefde.
Love to Hate You - romantische koreaanse serie Netflix 2023

Love to Hate You

4/5
Voor een advocaat die niet graag van mannen verliest en een A-acteur die vrouwen wantrouwt, betekent liefde niets – totdat ze gedwongen worden met elkaar uit te gaan.┬á
Crash Course in Romance - Koreaanse serie Netflix 2023

Crash Course In Romance

3.5/5
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van priv├ę-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.┬á
See You In My 19th Life - Koreaanse serie Netflix 2023

See You In My 19th Life

4/5
Ban Ji-eum kan oneindig vaak reïncarneren. Wanneer haar 18e leven vroegtijdig eindigt, besluit ze haar volgende leven te wijden aan het vinden van haar nu volwassen jeugdliefde.
Dr. Romantic - seizoen 3 - Koreaanse medische serie

Dr. Romantic – seizoen 3

4.5/5
In het Doldam ziekenhuis zetten Dr. Kim Sa Bu en zijn team zich in om levens te redden. Na 3 jaar wordt een state-of-the-art traumacentrum geopend, uitgerust met de nieuwste medische technologie. 
Alchemy of Souls season 1

Alchemy of Souls

4.5/5
Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.
You Are My Spring

You Are My Spring

4/5
Een hotelconci├źrge en een psychiater hebben een traumatische jeugd beleefd en vormen een hechte band wanneer ze verstrikt raken in een verbijsterende lokale moordzaak.
When The Camellia Blooms

When the Camellia Blooms

4.2/5
Dongbaek is een alleenstaande moeder. Als er een potenti├źle nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.