Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Romantiek

Zoek op titel
Streamingdiensten
Rating
Releasedatum
Kies datum
You Are My Spring

You Are My Spring

4/5
Een hotelconciƫrge en een psychiater hebben een traumatische jeugd beleefd en vormen een hechte band wanneer ze verstrikt raken in een verbijsterende lokale moordzaak.
When The Camellia Blooms

When the Camellia Blooms

4.2/5
Dongbaek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiƫle nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.
Was it Love?

Was it Love?

3.6/5
Als vier totaal verschillende mannen in haar leven komen, begint een alleenstaande moeder die in geen jaren een date heeft gehad, de liefde en zichzelf te herontdekken.
Twenty Five Twenty One - Koreaanse serie Netflix

Twenty Five Twenty One

4.5/5
In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.
Thirty Nine

Thirty-Nine

4/5
Drie beste vriendinnen steunen elkaar door dik en dun. Samen ervaren ze leven, liefde en gemis aan de vooravond van hun veertigste verjaardag.
The King's Affection

The Kingā€™s Affection

4.1/5
Wanneer de kroonprins in haar plaats wordt vermoord, neemt zijn tweelingzus zijn identiteit aan en bestijgt de troon . Ze probeert haar ware identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden. Maar dat blijkt een flinke uitdaging als hij wordt aangewezen als haar leraar.
The King: Eternal Monarch

The King: Eternal Monarch

4/5
Een hedendaagse Koreaanse keizer gaat door een geheimzinnige poort naar een parallelle wereld waar hij een doortastende rechercheur tegen het lijf loopt.
The Fabulous - Netflix Koreaanse serie

The Fabulous

/5
In deze romantische comedy proberen gepassioneerde millennials in de veeleisende modewereld een evenwicht te vinden tussen hun dromen, liefde en vriendschap.
Start-up

Start-Up

4/5
Jonge ondernemers die hun virtuele dromen willen realiseren, strijden om succes en liefde in de snoeiharde hightechsector in Korea.

Something in the Rain

3.9/5
Een pas gedumpte carriĆØrevrouw ziet de jongere broer van haar beste vriendin terug, die een tijd in het buitenland heeft doorgebracht, en kijkt nu anders tegen hem aan.