Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Sci-fi

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Black Knight - Koreaanse serie Netflix 2023

Black Knight

3/5
In een sombere toekomst die is verwoest door luchtvervuiling hangt het voortbestaan van de mensheid af van de Black Knights, een groep heel bijzondere bezorgers. 
The Silent Sea

The Silent Sea

4.1/5
Tijdens een missie van 24 uur op de maan proberen ruimteverkenners monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit.
The King: Eternal Monarch

The King: Eternal Monarch

4/5
Een hedendaagse Koreaanse keizer gaat door een geheimzinnige poort naar een parallelle wereld waar hij een doortastende rechercheur tegen het lijf loopt.
Sisyphus The Myth

Sisyphus: The Myth

3.9/5
Door een vreemde gebeurtenis leert een geniale ingenieur gevaarlijke geheimen over de wereld kennen, en over een vrouw uit de toekomst die speciaal voor hem is gekomen.
Rugal - Koreaanse sci-fi

Rugal

3.8/5
Een rechercheur verliest alles aan een criminele organisatie en zint op wraak als hij door biotechnologie speciale gaven krijgt.
My Holo Love - Kdrama Netflix

My Holo Love

4.1/5
Een eenzame vrouw vindt onverwachts liefde als ze een band krijgt met een mensachtig hologram dat er precies zo uitziet als zijn briljante schepper.
Memories of the Alhambra

Memories of the Alhambra

3.9/5
Als de directeur van een investeringsbedrijf zoekt naar de mysterieuze maker van een innovatieve augmented-reality game, ontmoet hij een vrouw met een hostel in Spanje.
Glitch - Koreaanse serie Netflix 2022

Glitch

3/5
Een vrouw gaat met de hulp van een stel ufo-enthousiastelingen op zoek naar haar vermiste vriend.