Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Streamingdienst

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Extraordinary Attorney Woo - Koreaanse serie Netflix

Extraordinary Attorney Woo

4.4/5
De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.
Divorce Attorney Shin - Koreaanse serie Netflix 2023

Divorce Attorney Shin

3.1/5
Een pianist die advocaat is geworden, probeert in de complexe wereld van echtscheidingen zijn cli├źnten met alle mogelijke middelen in het gelijk te stellen.┬á
Destined With You - Koreaanse serie Netflix 2023

Destined with You

/5
Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance. 
Daily Dose of Sunshine - preview - Koreaanse serie Netflix 2023

Daily Dose of Sunshine

1.3/5
Een jonge zuster is vastberaden een sprankje licht te bieden aan haar pati├źnten en probeert haar weg te vinden in de psychiatrische zorg en de diverse verhalen eromheen.┬á
Bloodhounds - Koreaanse serie 2023

Bloodhounds

3.3/5
Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financi├źle problemen.
Black Knight - Koreaanse serie Netflix 2023

Black Knight

3/5
In een sombere toekomst die is verwoest door luchtvervuiling hangt het voortbestaan van de mensheid af van de Black Knights, een groep heel bijzondere bezorgers. 
Behind Your Touch - Koreaanse serie Netflix 2023

Behind Your Touch

/5
Een paranormaal begaafde dierenarts en een rechercheur slaan de handen ineen, maar hun vaardigheden worden op de proef gesteld tijdens een mysterie met een seriemoordenaar. 
A Time Called You - Koreaanse serie Netflix 2023

A Time Called You

/5
Een rouwende vrouw reist op magische wijze door de tijd naar 1998, waar ze een man ontmoet die sprekend lijkt op haar overleden geliefde.
Love to Hate You - romantische koreaanse serie Netflix 2023

Love to Hate You

4/5
Voor een advocaat die niet graag van mannen verliest en een A-acteur die vrouwen wantrouwt, betekent liefde niets – totdat ze gedwongen worden met elkaar uit te gaan.┬á
Agency - Koreaanse serie Netflix 2023

Agency

3/5
Ah In klom op eigen kracht op tot leidinggevende in de keiharde reclamewereld en nu laat ze zich door niets ├ęn niemand tegenhouden om het hoofd van haar bureau te worden.┬á