Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Thriller

Zoek op titel
Streamingdiensten
Rating
Releasedatum
Kies datum
You Are My Spring

You Are My Spring

4/5
Een hotelconciƫrge en een psychiater hebben een traumatische jeugd beleefd en vormen een hechte band wanneer ze verstrikt raken in een verbijsterende lokale moordzaak.
When The Camellia Blooms

When the Camellia Blooms

4.2/5
Dongbaek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiƫle nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.
Vagabond - Koreaanse actieserie

Vagabond

4.2/5
Nadat zijn neefje is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.
Tomorrow

Tomorrow

4.4/5
Een jongeman, die per ongeluk half mens en half geest is geworden, gaat voor een gezelschap Magere Heinen uit de onderwereld werken om speciale opdrachten uit te voeren.
The Silent Sea

The Silent Sea

4.1/5
Tijdens een missie van 24 uur op de maan proberen ruimteverkenners monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit.
The Lies Within

The Lies Within

4/5
Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerkt met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.
The Accidental Narco

The Accidental Narco

/5
Gebaseerd op echte gebeurtenissen. Een buitengewone zakenman heeft geen andere keuze dan zijn leven te riskeren en mee te werken aan een geheime missie van overheidsagenten om een Koreaanse drugsbaas op te pakken die in Suriname opereert.
Stranger - Koreaanse thriller

Stranger

4.5/5
Omringd door politieke corruptie stort een aanklager zonder inlevingsvermogen zich samen met een pittige vrouwelijke rechercheur op een moordzaak.
Squid Game

Squid Game

4.3/5
Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.Ā 

Somebody (2022)

/5
Een softwareontwikkelaar en haar vrienden raken verstrikt in een moordzaak waarbij haar dating-app is betrokken en een mysterieuze man die iets lijkt te verbergen.