Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Thriller

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorieƫn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Bloodhounds - Koreaanse serie 2023

Bloodhounds

3.3/5
Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiƫle problemen.
Crash Course in Romance - Koreaanse serie Netflix 2023

Crash Course In Romance

3.5/5
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privĆ©-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.Ā 
Celebrity - Koreaanse serie Netflix 2023

Celebrity

3/5
Roem. Geld. Macht. Seo A-ri wordt van de ene op de andere dag een socialmedia-ster, maar de blitse, vergulde wereld van influencers is dodelijk gevaarlijk.
The Glory - Koreaanse serie Netflix

The Glory

4.5/5
Jaren nadat ze verschrikkelijk misbruik overleeft op de middelbare school, brengt een vrouw een uitgebreid wraakplan in actie om de daders te laten boeten voor hun misdaden.
You Are My Spring

You Are My Spring

4/5
Een hotelconciƫrge en een psychiater hebben een traumatische jeugd beleefd en vormen een hechte band wanneer ze verstrikt raken in een verbijsterende lokale moordzaak.
When The Camellia Blooms

When the Camellia Blooms

4.2/5
Dongbaek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiƫle nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.
Vagabond - Koreaanse actieserie

Vagabond

4.2/5
Nadat zijn neefje is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.
Tomorrow

Tomorrow

4.4/5
Een jongeman, die per ongeluk half mens en half geest is geworden, gaat voor een gezelschap Magere Heinen uit de onderwereld werken om speciale opdrachten uit te voeren.
The Silent Sea

The Silent Sea

4.1/5
Tijdens een missie van 24 uur op de maan proberen ruimteverkenners monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit.
The Lies Within

The Lies Within

4/5
Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerkt met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.