Voor liefhebbers van Koreaanse series

Deze Koreaanse series kun je binnenkort zien

Genre
Streamingdiensten
The Fabulous - Netflix Koreaanse serie

The Fabulous

/5
In deze romantische comedy proberen gepassioneerde millennials in de veeleisende modewereld een evenwicht te vinden tussen hun dromen, liefde en vriendschap.
The Accidental Narco

The Accidental Narco

/5
Gebaseerd op echte gebeurtenissen. Een buitengewone zakenman heeft geen andere keuze dan zijn leven te riskeren en mee te werken aan een geheime missie van overheidsagenten om een Koreaanse drugsbaas op te pakken die in Suriname opereert.

Somebody (2022)

/5
Een softwareontwikkelaar en haar vrienden raken verstrikt in een moordzaak waarbij haar dating-app is betrokken en een mysterieuze man die iets lijkt te verbergen.
Remarriage and Desires

Remarriage and Desires (The Bride of Black)

/5
Ambitieuze klanten proberen te trouwen met mannen uit de hoogste kringen van de samenleving met behulp van een relatiebureau voor huwelijken van gescheiden elite-singles.
My Liberation Notes - Koreaanse dramaserie Netflix

My Liberation Notes

4.3/5
Drie broers en zussen zijn de dagelijkse monotonie van hun nietszeggende volwassen levens moe en gaan op zoek naar meer voldoening en vrijheid.
Glitch - Koreaanse serie Netflix 2022

Glitch

/5
Een vrouw gaat met de hulp van een stel ufo-enthousiastelingen op zoek naar haar vermiste vriend.
A Model Family - Koreaanse serie

A Model Family

/5
De kostwinner van een huishouden worstelt met financi├źle problemen. Hij vindt een grote hoeveelheid geld en raakt verwikkeld in de transacties van een drugsorganisatie.
La Casa de Papel Korea

La Casa de Papel Corea: Joint Economic Area

/5
Verraden door de belofte van vooruitgang en vast in een nieuw verenigd Korea waar de rijken alleen maar rijker worden, neemt een groep getalenteerde criminelen het heft in eigen handen. Het plan? 1. Bezet de Koreaanse Munt. 2. Verlaat de bank met h├ę├ęl veel geld.┬á