Voor liefhebbers van Koreaanse series

Kdrama's in de categorie: Viki

Zoek op titel
Streamingdiensten
Kdrama's categorieƫn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Agency - Koreaanse serie Netflix 2023

Agency

3/5
Ah In klom op eigen kracht op tot leidinggevende in de keiharde reclamewereld en nu laat ze zich door niets Ć©n niemand tegenhouden om het hoofd van haar bureau te worden.Ā 
Age of Youth - Koreaanse series Netflix

Hello, My Twenties (Age of Youth)

4.3/5
Vijf studentes wonen samen in een huis. Ze hebben andere persoonlijkheden, een andere smaak in mannen en andere doelen. Maar ze kunnen het uitstekend met elkaar vinden.Ā 
Mother - Koreaanse serie

Mother

4.5/5
Nadat ze ontdekt dat een van haar leerlingen mishandelt wordt, kidnapt lerares en vogelonderzoeker Soo Jin het meisje en probeert ze de rol van moeder op zich te nemen in een poging voor het meisje te zorgen.
Mr. Queen - Koreaanse serie

Mr. Queen

4.4/5
Jang Bong Hwan is een Zuid-Koreaanse chefkok die zichzelf omhoog heeft weten te werken en nu kookt voor de belangrijkste politici van het land in het Blauwe Huis. Na een ernstig ongeluk komt hij terecht in het lichaam van de jonge koningin Kim So Yong, diep in het verleden van
Reply 1988 - Koreaanse serie

Reply 1988

4.6/5
Beleef de nostalgie van het eind van de jaren 80 via de levens van vijf gezinnen en hun vijf tienerkinderen die allemaal in een kleine woonwijk in Seoul wonen.
My Mister - Koreaanse serie

My Mister

4.5/5
In een onvriendelijke wereld ontwikkelen een jonge vrouw en een man van middelbare leeftijd een gevoel van verwantschap als ze warmte en troost bij elkaar vinden.
What's Wrong With Secretary Kim - Koreaanse serie

What’s Wrong With Secretary Kim

4.2/5
Wanneer een secretaresse aankondigt te gaan stoppen, komt haar arrogante baas tot de realisatie dat hij niet zonder haar kan leven. Hij besluit dat hij haar moet terugwinnen, hoe dan ook.
W: Two Worlds - Koreaanse serie

W: Two Worlds

4.2/5
Een chirurg in opleiding belandt in de door haar vader gecreƫerde webtoonwereld en raakt verwikkeld in een moordmysterie waarbij de hoofdpersoon betrokken is.
A Korean Odyssey

A Korean Odyssey (Hwayugi)

4.1/5
Een opportunistisch mythisch figuur wil onoverwinnelijk worden, maar stuit op problemen als zijn lot in handen ligt van een vrouw die bovennatuurlijke wezens kan zien.
100 Days My Prince - Koreaanse serie

100 Days My Prince

4.1/5
Nadat hij zijn geheugen verliest, ontdekt een kroonprins hoe het is om te leven als gewone man en ervaart hij onvergetelijke liefde als de echtgenoot van Joseon’s oudste vrijgezel.