Voor liefhebbers van Koreaanse series

Strong Woman Do Bong Soon - Koreaanse romantische serie

Strong Woman Do Bong Soon

Regisseur:

Lee Hyung Min

Schrijver:

Baek Mi Kyung

Acteurs:

Park Bo Young, Park Hyung Sik, Kim Ji Soo, Jun Suk Ho, Shim Hye Jin, Yoo Jae Myung

Te zien op:

Netflix, Viki, Amazon Prime Video

Releasedatum:

2017-02-24

Aantal afleveringen:

16

Rating:

4/5

Waar gaat de serie over?

Ze mag er dan wel uitzien als een klein schattig meisje, maar vergis je niet: Do Bong Soon is supersterk. Net zoals haar moeder en alle andere vrouwen uit haar familie. Máár er zit een addertje onder het gras: ze mogen hun gave alleen voor het goede gebruiken. Anders zijn ze hem kwijt.

Op een dag wordt ze benaderd door Ahn Min Hyuk – de knappe maar lichtelijk kinderachtige CEO van gamingbedrijf Ainsoft. Hij wordt bedreigd en vraagt Bong Soon zijn bodyguard te zijn. Maar dat is niet de enige reden dat hij haar inhuurt: hij is op slag verliefd en probeert haar voor zich te winnen.

Eén probleem: Bong Soon heeft haar oog al laten vallen op iemand anders: politieagent en jeugdvriend In Guk Do. Die pas interesse begint te tonen als Ahn Min Hyuk in het spel komt. Er ontstaat een love triangle.

In de tussentijd vinden er steeds meer ontvoeringen plaats in Dobong-dong, waar Do Bong Soon woont. En ze staat voor een keuze: gebruikt ze haar gave om het kwaad te bestrijden of speelt ze het op veilig door haar gave verborgen te houden voor de wereld? Je weet vast wel wat ze kiest.

Trailer:

 

 

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *