Voor liefhebbers van Koreaanse series

Koreaanse serie Netflix 2024 - The Bequeathed

The Bequeathed

Regisseur:

Min Hong Nam, Yeon Sang Ho

Schrijver:

Yeon Sang Ho

Acteurs:

Kim Hyun Joo, Park Hee Soon, Park Byung Eun, Ryu Kyung Soo, Park Sung Hoon, Hyun Bong Sik

Genre:

Te zien op:

Releasedatum:

2024-01-19

Aantal afleveringen:

6

Rating:

3/5

Waar gaat de serie over?

Het verhaal van The Bequeathed begint met universitair docent Yoon Seo-ha die onverwacht nieuws krijgt: haar vervreemde oom is overleden. En die wees Seo-ha aan als enige erfgenaam van het familiegraf.

Tijdens de begrafenis komt er een enge man opdagen. Hij claimt Seo-ha’s halfbroer te zijn. Hij vindt dat hij ook recht heeft op de erfenis.

Voor Seo-ha brengt het hele gebeuren nare herinneringen omhoog: aan haar ontrouwe vader die haar en haar moeder in de steek liet. En om het gedoe nog ongemakkelijker te maken, gebeuren er maar allerlei rare, onheilspellende dingen.

Ondertussen merkt politiedetective Choi Sung-jun dat enkele dorpsbewoners zich nogal vreemd gedragen. En hij krijgt het idee dat de moordzaak die hij onderzoekt, niet simpelweg doodslag was. Maar hoe verder hij zich erin verdiept, hoe meer vragen er ontstaan.

Hoofdinspecteur Park Sang-min besluit hem van de zaak af te halen en zich te focussen op de sleutelfiguren rondom het familiegraf. Maar ook zijn benadering leidt nergens toe.

Dan wordt er nog een moord gepleegd en staat het dorp op zijn kop.

Bizarre gebeurtenissen omringen Seo-ha bij het erven van het familiegraf. Maar wat – of beter gezegd wie – zit erachter?

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *