Zombieserie All of Us Are Dead seizoen 2 Netflix

Netflix kondigt 2e seizoen zombieserie All of Us Are Dead aan

Zat jij ook op het puntje van je stoel tijdens het kijken van All of Us Are Dead afgelopen winter? Dan heb ik goed nieuws voor je: er komt een tweede seizoen. Netflix bevestigde de komst van een vervolg voor de zombieserie door middel van een poster en teaservideo.


Netflix bevestigt: er komt een tweede seizoen van All of Us Are Dead

Het gebeurt niet vaak dat Koreaanse series een tweede seizoen krijgen. Maar All of Us Are Dead is de uitzondering. Op 6 juni kondigde Netflix aan dat de populaire zombieserie terugkomt.

Dat is niet zo raar, want de Netflix-serie schoot gelijk naar de top 10 van meest-bekeken niet-Engelse TV series in maar liefst 91 landen en werd in 10 dagen tijd 361 miljoen uur bekeken. Het voegt zich daarmee bij het internationale succes van populaire kdrama’s Squid Game, Crash Landing on You en Hellbound.

Teaser

De streamingdienst onthulde een nieuwe poster en deelde een video waarin All of Us Are Dead-acteurs Yoon Chan Young, Park Ji Hi, Cho Yi Hyun en Lomon kijkers bedankte. De cast gaf ons ook enkele hints voor wat we kunnen verwachten in het tweede seizoen.

Bekijk de teaservideo hieronder:

Waar gaat de serie ook alweer over?

Na een zombievirusuitbraak op een school moet een groep studenten zien te overleven. Weten ze lang genoeg uit de handen van hongerige zombies te blijven, totdat redding komt?

Seizoen 1 nog niet gezien? Je kunt de spannende zombieserie hier op Netflix kijken.

Wat kunnen we verwachten in All of Us Are Dead seizoen 2?

De finale van het eerste seizoen liet ons achter met een open einde. Maanden nadat zes van de studenten gered waren, ontsnapten ze uit hun quarantaine en herenigden ze zich op het schooldak met half-zombie Choi Nam Ra. We zagen eerder in de aflevering Lee Cheong San een mogelijke dood tegemoet gaan. Maar is hij wel echt dood? Dat is de vraag.

Die vraag werd eigenlijk al beantwoord in de teaservideo hierboven. Acteur Yoon Chan Young die Lee Cheong San speelt is erin te zien. Oftewel: we gaan hem terug zien in seizoen 2.

Ook dropte actrice Cho Yi Hyun, die half-zombie Choi Nam Ra speelt, een hint: ‘Ik moet gaan, want mijn vrienden wachten op me.’

In het tweede seizoen gaan we zien wat er nog meer te wachten staat voor de studenten nu dat hun leven ingrijpend is veranderd.

Wanneer komt All of Us Are Dead seizoen 2 op Netflix?

Dat is nog niet bekend. Mogelijk in de eerste helft van 2023. Nog even wachten dus.

Wat hoop jij dat er gebeurt in het tweede seizoen? Laat het hieronder in de reacties weten.


Meer lezen