Voor liefhebbers van Koreaanse series

Overzicht van Koreaanse series op Netflix

Er staan ruim 300 Koreaanse series op Netflix. En dat kan nogal wat keuzestress opleveren. Voordat je het weet ben je verdwaald. Ik help je een weg door het doolhof zoeken: met een handig overzicht van de Koreaanse series op Netflix Nederland.

Wil je graag een Koreaanse actieserie of juist liever een romantisch kdrama kijken op Netflix? Gebruik dan de handige filters om te zoeken op genre. 

Filter op aantal sterren, als je zeker wilt zijn dat de serie die je gaat kijken ├ęcht goed is. 

Interessante serie gevonden? Bij elke serie vind je een link naar waar de serie precies staat op Netflix. Hoef je niet meer verder te zoeken. Veel kijkplezier!

Zoek op titel
Genre
Kdrama categorie├źn
Streamingdiensten
Kdrama's categorie├źn streamingdiensten
Rating
Rating
Releasedatum
Kies datum
Koreaanse series Netflix - Gyeongseong Creature

Gyeongseong Creature

3.2/5
Gyeongseong, 1945. In Seoul onder koloniaal bewind proberen een zakenman en een detective te overleven en nemen het op tegen een monster ontstaan uit menselijke hebzucht.
Koreaanse series Netflix 2024 - The Frog

The Frog

/5
Het leven van een pensionhouder raakt ontregeld als er op een zomerdag een mysterieuze vrouw arriveert. Hij klampt zich vast aan wat hij het meest liefheeft.
Beste Koreaanse series misdaad - Signal

Signal

4/5
Via een walkietalkie die door de tijd kan communiceren, bundelen een profiler uit 2015 en een detective uit 1989 de krachten en pakken misdaden en onrecht aan.
Koreaanse serie Netflix 2024 - The Bequeathed

The Bequeathed

3/5
Na de dood van een onbekende oom erft een vrouw een begraafplaats en raakt ze betrokken bij een reeks moorden en duistere geheimen.
Koreaanse serie Netflix 2024 - Captivating the King

Captivating the King

3.5/5
Te midden van een koninklijke en politieke machtsstrijd leert een koning een intrigerende vrouw kennen, wiens verborgen verlangen naar wraak onbedoeld verandert in liefde.
Romantische medische koreaanse serie Netflix - Doctor Slump - 2024

Doctor Slump

4/5
Twee briljante artsen, ooit rivalen op school, komen bij toeval weer bij elkaar. Ze hebben elk te maken met de ergste inzinking in hun leven en vinden onverwacht troost bij elkaar. 
Koreaanse thriller Netflix - A Killer Paradox - 2024

A Killer Paradox

3.5/5
Als een doodnormale jongen per ongeluk iemand vermoordt, volgen er meer moorden en raakt hij verstrikt in een eindeloos kat-en-muisspel met een sluwe rechercheur. 
Romantische Koreaanse serie Netflix - Queen of Tears

Queen of Tears

4/5
Het begon als een sprookjeshuwelijk: die van Baek Hyun Woo, de trots van het dorp Yongduri, en de erfgename van Queens warenhuizen Hong Hae In. Maar na 3 jaar is Hyun Woo doodongelukkig. Hij wil niets liever dan scheiden van zijn kille, bazige vrouw. Dan blijkt echter dat zij nog
Chicken Nugget - Koreaanse serie Netflix 2024

Chicken Nugget

2.5/5
Een vrouw stapt in een vreemde machine en verandert in… een kipnugget! Haar vader en een bewonderaar beginnen een bizarre zoektocht om haar terug te brengen.
Extraordinary Attorney Woo - Koreaanse serie Netflix

Extraordinary Attorney Woo

4/5
De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.